Zorg en aandacht voor iedereen

Aan deze pagina wordt gewerkt!!

Ons bestuur bestaat uit:

  • Tjaaktje Bakker (voorzitter)
  • Dirkje Tuik (penningmeester)
  • Heleen Teuben
  • Henk Copinga
  • Albert Veldhuis
  • Mathieu van Etten 
Tjaaktje Bakker, voorzitter van zaVie

Tjaaktje Bakker – voorzitter
Allemaal zijn wij ons op de een of andere manier bewust van de kwetsbare kant van het leven. Kortom: een ieder heeft zijn eigen verhaal. Graag draag ik op deze manier mijn steentje bij aan het geven van zorg, aandacht en ondersteuning van de mensen die het nodig hebben. Daarvoor stel ik mij open om naar uw verhaal te luisteren en knelpunten in beeld te brengen. Om vervolgens samen met collega bestuurders, vrijwilligers en samenwerkingspartners activiteiten te ontwikkelen die bijdragen aan een betere positie van alle kwetsbare burgers in de provincie Groningen.

Dirkje Tuik – penningmeester
Ik doe graag wat voor een ander en daarmee kom ik ook onder de mensen. Ik ben begonnen als vrijwilliger van een peuterspeelzaal in 1977. Daarna heb ik veel verschillende dingen gedaan, waaronder voor de Wmo-adviesraad, de reumavereniging, de Provinciale Chronisch zieken en Gehandicaptenraad en nu bij zaVie.
Bij zaVie doe ik de boekhouding (penningmeester) en houd ik me bezig met toegankelijkheid: ik let op bestrating en de toegankelijkheid van gebouwen, vooral nu ik meer gebruik maak van mijn scootmobiel.
Mijn handicap (ziekte) heeft mij nooit belemmerd om naast de zaak – mijn man en ik hebben jaren een tweewielerbedrijf gehad – vrijwilliger te zijn. Ik vond het een leuke afwisseling en het gaf me goed gevoel.
Ook nu nog ben ik, naast mijn werk voor zaVie, voorleesoma en leid ik één keer in de maand een middag voor de reumavereniging afdeling Eemsmond.