Doorstroom op de woningmarkt in Groningen; wat merk jij daarvan? Deel je ervaringen via de online vragenlijst!

huisjes in verschillende kleuren De woningmarkt zit op slot. Er is vaak te weinig passend aanbod waardoor mensen blijven zitten waar ze zitten, terwijl ze misschien wel graag ergens anders zouden willen wonen. Dit belemmert de doorstroom.

Wat merken inwoners van de provincie Groningen hiervan? Voor hunzelf en voor hun naasten? Dit horen we graag via de online vragenlijst. Het gaat hierbij vooral om wat volgens jou de doorstroom belemmert of juist bevordert. En wat je wensen en verwachtingen zijn als het gaat om wonen in de nabije toekomst.
De resultaten van het onderzoek delen we met partijen zoals gemeenten, woningcoöperaties en de provincie. Inclusief concrete adviezen over de koers en het beleid rond ‘wonen in Groningen’.

 

Doe je mee?

Hoe meer inwoners de vragenlijst invullen, hoe beter zaVie de stem van inwoners kan laten horen. De vragenlijst wordt daarom breed uitgezet. Onder patiënten, cliënten, naasten, mantelzorgers en andere inwoners van onze provincie. Doe jij ook mee? Je gegevens worden anoniem verwerkt en het invullen vraagt ongeveer 20 minuten van je tijd. Alvast hartelijk bedankt voor je medewerking!

Ga naar de vragenlijst.

Wat wil je aan ons kwijt?

Wil je dit toelichten?