Activiteiten

Onze vrijwilligers werken met diverse activiteiten in verschillende werkgroepen aan betere zorg, aandacht en ondersteuning voor onze achterban. 

Cheiron

Reguliere, alternatieve of aanvullende geneeswijzen ….. als het jou maar helpt! De werkgroep Cheiron zet zich daarom in voor het gebruik van alternatieve /aanvullende geneeswijzen.

Lees verder »

Lokale Versterking

Wat doet een gemeente voor mensen met een beperking? En hoe doet de ene gemeente het ten opzicht van andere gemeenten in de provincie Groningen?

Lees verder »

Onderling Sterk

Bij Onderling Sterk komen mensen met een verstandelijke beperking zelf op voor hun belangen. Je wil toch zeker zelf zeggen wat voor jou belangrijk is?

Lees verder »

Passend wonen

Hoe zorgen we ervoor dat mensen met een ziekte, beperking of ouderen kunnen wonen waar en hoe ze willen? Daar zetten wij ons voor in.

Lees verder »

PR-werkgroep

In onze PR-werkgroep werken we hard aan de bekendheid van zaVie en van alle activiteiten die we organiseren. En dat doen we op allerlei manieren. 

Lees verder »

Stigma Café

Als je een ziekte of beperking hebt, word je soms als ‘minder’ behandeld. Onterecht! Daar willen we met ons Stigma Café dus wat aan doen!

Lees verder »

Themamiddagen

Een plek waar je jouw verhaal veilig kwijt kunt. Waar je leert van elkaar. Én elkaar ook inspireert. Dat is de bedoeling van onze Themamiddagen!

Lees verder »

Veur Mekander Stad

Heb jij meer behoefte aan contact? Wil je graag je netwerk vergroten? Probeer dan eens Veur Mekander Stad. Daar organiseren we leuke en laagdrempelig activiteiten!

Lees verder »

Vrijetijdscafé

Op welke manier breng jij je vrije tijd door? En hoe draagt dat bij tot ontspanning en jouw herstel en gezondheid? Daarover gaat ons Vrijetijdscafé!

Lees verder »

Wat wil je aan ons kwijt?

Wil je dit toelichten?