Nieuwe flyer zaVie gemaakt samen met Onderling Sterk

zaVie heeft een nieuwe flyer waarin wordt uitgelegd wie zaVie is, voor wie zaVie er is en wat zaVie wil en doet. De flyer is gemaakt samen met het Onderling Sterk Steunpunt Groningen.

Onderling Sterk is in de provincie Groningen dé vereniging dóór en vóór mensen met een verstandelijke beperking. Bij Onderling Sterk kunnen mensen met een verstandelijke beperking met anderen praten over wat ze belangrijk vinden en wat ze graag willen leren. Ook kunnen ze deelnemen aan leuke en leerzame activiteiten. Hierdoor ontmoeten ze andere mensen en leren ze dingen waardoor ze zelfstandiger worden. Onderling Sterk is géén gezelligheidsclub, belangenbehartiging staat voorop.

Onderling Sterk bestaat uit lokale afdelingen en een provinciaal steunpunt. Er zijn afdelingen van Onderling Sterk in Groningen, Zuidhorn, Leek/Tolbert. De afdelingen worden ondersteund door het Onderling Sterk Steunpunt Groningen. Dit steunpunt is evenals zaVie gevestigd bij Zorgbelang Groningen. Het steunpunt wil in alle gemeenten in onze provincie afdelingen oprichten en verder ondersteunen.

De samenwerking met het Onderling Sterk Steunpunt heeft ertoe geleid dat de flyer toegankelijker is: overzichtelijker en leesbaarder.
Meer informatie: download de Eenvoudige flyer zaVie

Wat wil je aan ons kwijt?

Wil je dit toelichten?