Bijeenkomst Bijzonder ouderschap in Winschoten

Waar ben jij in de zorg voor je zorgintensieve kind?

Als ouder van een kind met een (ernstige) verstandelijke of meervoudige beperking loopt het leven anders dan je had verwacht. Jouw kind is kwetsbaar en dat maakt jou als ouder kwetsbaar. Je wilt voor je kind zorgen, maar toch moet je de zorg ook uit handen geven en delen met – vaak lieve en toegewijde –  anderen. Jij blijft echter altijd de spin in het web, de rots in de branding, de steun en toeverlaat, de trooster, eerste contactpersoon, keuzemaker, regelaar…over de dagelijkse zorg en over de zorg(en) van morgen.
Wie en waar ben jij in dit verhaal? Wat houdt jou bezig? Uit je slaap? Of op de been?

Vijf ouderbijeenkomsten, de vierde op 14 februari in Winschoten

Daarover organiseert zaVie in samenwerking met Wilma Klaassen vijf ouderbijeenkomsten in de provincie Groningen. Om even op adem te komen en van elkaar te horen. Over verschillende – ook luchtige – onderwerpen waar je als ouder van een zorgintensief kind mee te maken hebt. Voor ouders van alle leeftijden. Naast ouders zijn familieleden, zorgprofessionals en beleidsmakers van harte welkom!
De vierde bijeenkomst is op woensdagavond 14 februari in Cultuurhuis De Klinker in Winschoten.

Meer informatie? Aanmelden?

Bekijk de flyer of neem dan contact op met Wilma Klaassen, info@wilmaklaassen.nl.
Vermeld bij aanmelding:
– je naam, mailadres en telefoonnummer;
– de datum en locatie van de bijeenkomst;
– met hoeveel personen je komt.

Ook kun je aangeven of je toegangskaarten wil voor de – uitverkochte! – theatervoorstelling Broos op donderdag 7 maart in het Grand Theatre in Groningen. Per bijeenkomst zijn hiervoor enkele kaarten (a € 17,50) te koop.

Over Wilma Klaassen

Wilma Klaassen is moeder van drie volwassen kinderen, waarvan de jongste – Naomi – 24 uur per dag intensieve begeleiding nodig heeft. Daarnaast is ze oudercoach, spreker en gastdocent. Wilma heeft een boek geschreven over haar dochter Naomi en de zoektocht naar een goede woonplek voor haar. Je kunt Wilma vinden op www.wilmaklaassen.nl.

Wilma Klaassen en haar dochter Naomi buiten
Naomi en Wilma
Facebook
Twitter
LinkedIn

Details evenement

Datum: 14 februari 2024

Tijdstip: 19.30 - 21.30 (inloop vanaf 19.15 uur)

Locatie:

Cultuurhuis De Klinker, Winschoten

Opmerkingen:

Aanmelden bij Wilma Klaassen, info@wilmaklaassen.nl

Wat wil je aan ons kwijt?

Wil je dit toelichten?