15e Dementietafel over begeleidingsmethodieken

Op 2 april is in Het Kruispunt in Marum alweer de 15e Dementietafel! Hier kunnen naasten, mantelzorgers en professionele hulpverleners ervaringen uitwisselen over zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking én dementie. Het thema is dit keer: Begeleidingsmethodieken voor mensen met een verstandelijke beperking en dementie.

Programma

Irene IJpma, senior onderzoeker en Aurora Ulgiati, gedragskundige-onderzoeker bij de afdeling Praktijkgericht Wetenschappelijk Onderzoek (PWO) van Alliade, nemen ons mee in hun onderzoek naar begeleidingsmethodieken voor mensen met een verstandelijke beperking, in het bijzonder mensen met een verstandelijke beperking en dementie. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Wat is een begeleidingsmethodiek?
  • Welke zijn er in Nederland?
  • Welke methodiek sluit het beste aan?

Nieuwsgierig? Een voorproefje vind je op de website van Alliade.

Organisatie

De dementietafel wordt georganiseerd door Stichting Dementietafel Groningen (SDTG), een samenwerkingsverband tussen Cosis, De Zijlen, ’s Heeren Loo, Vanboeijen, de Rijksuniversiteit Groningen/UMCG, zaVie en Zorgbelang Groningen..

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie is te vinden in de uitnodiging.
Aanmelden voor deze avond is verplicht (zonder aanmelding geen toegang), dit kan via de website van Dementietafel Groningen.

Details evenement

Datum: 2 april 2024

Tijdstip: 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Locatie:

Het Kruispunt, Kruisweg 32, 9363 AD Marum

Opmerkingen:

Aanmelden is verplicht!

Wat wil je aan ons kwijt?

Wil je dit toelichten?