Stress …. het roofdier van onze tijd? – lezing werkgroep Cheiron

twee handen met een spirituele tekening erbovenEen beetje gezonde stress zorgt ervoor dat we ons goed voelen en geconcentreerd zijn. En iets meer stress kon vroeger – als je moest vluchten voor een roofdier – ook heel gezond zijn. Maar tijgers komen we niet meer tegen.

Of… is onze huidige maatschappij een nieuw soort roofdier? Waar de burn-out cijfers jaarlijks stijgen. Waar succes een keuze is… En al het andere ‘jammerlijk falen’? Waar je steeds perfect moet ogen op social media. Met minstens 10 hobby’s en 100 vrienden. Waar je altijd ‘aan’ staat om te werken aan de beste versie van jezelf.

Vreet het ook aan jou? Hoe ga jij ermee om? Op 29 november is er alle ruimte voor dit soort vragen. En willen we er samen over nadenken. Stresscoach & ervaringsdeskundige Gerlanda Dijkstra vertelt over stress en wat het met je doet. Zij denkt graag met ons mee en geeft tips.

Wil je erbij zijn? Je bent van harte welkom bij deze lezing van onze werkgroep Cheiron! Deelname is gratis, je aanmelden is niet nodig en de koffie/thee staan klaar!

Meer informatie vind je op de flyer.


 

Details evenement

Datum: 29 november 2023

Tijdstip: 19.30 - 21.30 uur

Locatie:

Ronde Zaal, UMCG

Opmerkingen:

Aanmelden is niet nodig!

Wat wil je aan ons kwijt?

Wil je dit toelichten?