Zorg en aandacht voor iedereen

In onze PR-werkgroep zet je jouw talenten in voor een ander. Klinkt goed, toch? Door te schrijven of met de website bezig te zijn een ander steunen? 

Bij zaVie geven we om mensen die soms net wat meer zorg en aandacht kunnen gebruiken in Groningen: mensen met een chronische ziekte, lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking, ouderen en hun naasten/mantelzorgers. Zij verdienen gelijke kansen, net als iedereen. Daar gaan wij voor, ook bij de PR!

Wat doen wij?
Ons doel is een grotere bekendheid van zaVie én van de vele activiteiten die wij organiseren. Verder willen wij de standpunten van zaVie goed over het voetlicht brengen. Zodat zoveel mogelijk mensen begrijpen waar het volgens ons écht beter kan in de zorg, aandacht en ondersteuning in onze provincie. Hiervoor zetten wij vooral in onze website, nieuwsbrieven, social media en beurzen. Vergeet persberichten niet. Eens per zes weken kun je tijdens onze PR-vergadering met ons meedenken over hoe wij onze doelen gaan behalen.

Bart, onze voorzitter:
“Inmiddels bestaat zaVie drie jaar. De komende tijd willen wij ons nog steviger op de kaart zetten. Heel belangrijk daarbij is ook dat wij de samenwerking zoeken met andere partijen in de zorg. Wij willen laten zien hoe wij hen kunnen ondersteunen. Ook willen wij onze stem nog meer laten horen bij de lokale politiek en eventueel ook de landelijke. Omdat zaVie vrij jong is, is er ook zeker ruimte voor eigen ideeën en visie!”

Iets voor jou?
Als jij een beetje creatief bent en het leuk vindt om dingen goed over te brengen, pas jij vast goed bij onze pr-club. Het is een kleurrijke groep mensen, met ieder zo zijn of haar achtergrond, waar je je gemakkelijk thuis bij kunt voelen. Bij ons krijg je de ruimte om jouw talent op je eigen manier gebruiken. Van interviewen tot illustreren, van koortsig twitteren tot vlot bloggen.
Benieuwd? Klik hier voor onze vacatures. Of heb je een relevant verhaal, interessant nieuws of een leuk idee? Ook dan ben je van harte welkom. Stuur ons een mailtje en je hoort snel van ons.